Top

Mogelijkheden

Van een ochtend-, middag- of avondtocht zeilen tot een vrachtexpeditie naar een festival, van vrijgezellenfeesten tot schoolexcursies, van verjaardagen tot teambuildings: het kan allemaal!

Bij meerdaagse tochten (een weekend, week of langer) kijken we eerst naar de wensen van de groep. Welk vaargebied spreekt u aan? Wilt u onderweg gezellige steden bezoeken of genieten van de rust en natuur die de eilanden op de Grevelingen bieden?

Wat is er mogelijk met de recente weersverwachtingen? Wij vinden het belangrijk dat we zoveel  mogelijk zeilen, dus we proberen onze tochten zo in te richten dat we de motor zo min mogelijk hoeven te gebruiken.

Voor dagtochten kunnen wij 25 mensen meenemen, voor meerdaagse tochten hebben wij 20 slaapplekken aan boord.

Ook willen wij meedenken over speciale arrangementen. Met een bezoek aan lokale musea of bedrijven haalt u nog meer uit uw dag op en rond het water. We hebben contacten met verscheidene  organisaties en ondernemers. Samen met Wildwier kunnen wij bijvoorbeeld een wiersafari organiseren: Een ontdekkingsreis naar deze vergeten planten met afsluitend een maaltijd met zeewiergerechten aan boord.