Top

Mogelijkheden

Van een ochtend-, middag- of avondtocht zeilen tot een vrachtexpeditie naar een festival, van vrijgezellenfeesten tot schoolexcursies, van verjaardagen tot teambuildings: het kan allemaal!

Bij meerdaagse tochten (een weekend, week of langer) kijken we eerst naar de wensen van de groep. Welk vaargebied spreekt u aan? Wilt u onderweg gezellige steden bezoeken of genieten van de rust en natuur die bijvoorbeeld de eilanden op de Grevelingen bieden?

Wat is er mogelijk met het recente getij en weersverwachtingen? Wij vinden het belangrijk dat we zoveel  mogelijk zeilen, dus we proberen onze tochten zo in te richten dat we onze elektromotor zo min mogelijk hoeven te gebruiken.

Voor dagtochten kunnen wij 35 mensen meenemen, voor meerdaagse tochten hebben wij hutten met in totaal 18 slaapplekken aan boord (plus een tweepersoons-bedstee in het leefruim).

We denken graag mee over speciale arrangementen. Met een bezoek aan lokale musea of bedrijven haalt u nog meer uit uw dag op en rond het water. We hebben contacten met verschillende  organisaties en ondernemers. Samen met Wildwier kunnen wij bijvoorbeeld een wiersafari organiseren: Een ontdekkingsreis naar deze vergeten planten met afsluitend een maaltijd met zeewiergerechten aan boord.