Top

Zeeuwse Delta

De Zeeuwse Delta is een zeer afwisselend vaargebied. Van de altijd stromende Oosterschelde met haar zandbanken en vergezichten tot de Grevelingen met leuke eilandjes en ankerplekken. Van het drukke scheepvaartverkeer op de Westerschelde tot het smalle Veerse Meer waar we met onze tjalk goed kunnen laveren tussen de andere watersporters.

Er zijn veel oude steden te bezoeken zoals Veere, Brouwershaven, Tholen of Hellevoetsluis waar we voor een paar uur of voor een nacht kunnen aanleggen. In deze oude steden zijn veel mogelijkheden om uit eten en drinken te gaan. In de vissersdorpen Yerseke en Bruinisse kun je de mosselschepen zien in- en uitvaren. Daarnaast zijn de grotere steden Goes, Middelburg en Vlissingen fantastische plekken om ontdekt en bewonderd te worden.

Wilt u liever niet in de gezellige maar drukke havens overnachten? Dan weet Wiebe alle goede ankerplekken, verlaten landbouwhaventjes en andere plekken om in alle rust te zwemmen en aan boord te genieten van een mooie zonsondergang.

Ook hebben wij de mogelijkheid om dichtbij het Noordzeestrand aan te leggen en kunnen we een excursie naar bijvoorbeeld  het Watersnoodmuseum of Neeltje Jans organiseren.